kine emelie dalemo vestvik. -
glad.

+ Jeg blir glad av å tenke på alle de fantastiske vennene mine.
+ Jeg blir glad av å se at mine yndlingsbloggere begynner å legge ut outfitbilder som er tatt ute i vårværet.
+ Jeg blir glad av å se ut vinduet på morgenen og se at sola skinner og at bakken er bar.
+ Jeg blir glad av å tenke på at det kun er elleve dager igjen til påskeferie.
+ Jeg blir glad av å tenke på at den første mai reiser jeg til Gøteborg med klassen.+ Jeg blir glad av å tenke på at for hver dag som går, øker temperaturen og vi går mot sommer.
+ Jeg blir glad av å kunne gå rundt i skinnjakke uten å fryse av seg alt man eier. 
+ Jeg blir glad av å se vennene mine være glade.
+ Jeg blir glad av å spise god mat.
+ Jeg blir glad av å høre god musikk som får meg til å tenke.+ Jeg blir glad av å se en bra film på kino, for så og komme ut i det fine været og få vondt i øynene fordi sola skinner så sterkt.
+ Jeg blir glad av å ha solbriller som et must på grunn av sola.
+ Jeg blir glad av å se ut av vinduet på leiligheten min og bare beundre utsikten over Trondheim og fjorden. 
+ Jeg blir glad av å komme hjem til mamma og pappa.
+ Jeg blir glad av å smile. blond.

Hei! I helga har jeg vært på telttur med masse fantastiske mennesker, som da er grunnen til at jeg ikke har blogget. Og utenom det faktum at jeg er kokende forkjølet, så har jeg store planer om å bli blond igjen. Jeg er så lei av å være brunette, og kan ikke annet enn å savne blondfargen jeg hadde i sommer/høst. SÅ på tirsdagen skal jeg stripe håret mitt, også blir jeg forhåpentligvis slik blond jeg vil ha det innen kortest mulig tid. Kisskiss.fuck you, fjord1.

Hei! Nå sitter jeg på fergeleiet (og er syk!) og ser på at ferge nummer to ikke får til å legge til! Det har nemlig kommet et nytt selskap med nye ferger på Trondheimsfjorden, også kalt Fjord1. De kan virkelig gå å grave seg langt ned, for det er ikke første gang dette skjer! De skal liksom være så mye bedre og freshere enn FosenNamsos Sjø (som var selskapet som hadde ferger her frem til i januar i år), men det eneste de presterer er å lage rumpestygge ferger som er hundretusen meter lange som ikke en gang klarer å legge til!!!! FUCK YOU, FJORD1! Tilbake med FosenNamsos Sjø takk!!!! Argh, jeg klarer bare ikke å uttrykke irritasjonen min nok akkurat nå.


japan.

I dag er det akkurat én uke siden katastrofen i Japan inntraff. Derfor synes jeg alle skal benytte anledningen til å sende dem noen varme tanker (eventuelt donere noen kroner), tenne et lys eller kanskje holde ett minutts stillhet for dem? Jeg skal i hvert fall gjøre det. Rett og slett fordi ikke alle har det like godt som oss her i Norge.

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011

kine emelie.

Photobucket
16 år. bartebyen. ringve vgs. medier og kommunikasjon. student. fotografi. mote.

min profil


ps. alle bildene som jeg ikke har tatt er linket. så om dere kan klikke på bildene for så å komme inn på en nettside, er det der jeg har funnet dem. okei? hihi.

kategorier.

arkiv.


bloglovin


hits