kine emelie dalemo vestvik. -
natta.

Nå skal jeg legge meg i senga og lese over hundre sider i en dårlig roman som skal være ferdiglest til første time i engelsk i morgen... Høres flott ut ja. Eller ikke. Egentlig så elsker jeg jo å lese, men ikke når jeg føler at jeg må. Da blir det bare et ork. God natt!

torsdag.

Heisann! I dag har jeg jobbet hjemme i leiligheten med logoutkastene mine, og ellers kom mamma og pappa til meg på besøk på ettermiddag. Så da hadde jeg lagd potetballer til dem, og mamma lagde duppe mens pappa lagde bacon. Så det ble en fantastisk middag bestående av potetballer, sirup, bacon og duppe! Ah, fantastisk. Deretter dro vi på butikken og handlet inn til at jeg skal på telttur i helga, og da vi kom hjem igjen spiste vi kanelsnurrene jeg lagde i går + masse godis. SÅ godt! Og jeg har fortsatt en stor craving på godteri, så gleder meg til i morgen. Tihi. Kisses!kanelsnurrer.

God morgen! I går bakte jeg jo som sagt kanelsnurrer, og de ble helt fantastisk gode. Så nå koser jeg meg med noen snurrer, samtidig som jeg jobber på logoen min som jeg skal levere to utkast av i dag klokka tre. Grunnen til at jeg er hjemme er fordi vi får lov til å jobbe hjemme når vi har mediefag, så det er herlig. He-he. Så nå skal jeg spise litt mer og fikse litt mer på logoen. vårvær.

Heisann! I dag har det vært et herlig vårvær her i trondheim, noe vi virkelig fortjener etter flere uker med uavbrutt snø, sludd- og regnvær. Ellers var jeg på skolen fra ti over ti til rundt halv tre, før jeg dro hjem til leiligheten og spiste litt, og deretter dro jeg nedover til byen. Der var jeg på kino og så filmen Amors Baller, som var en superfin film! Fikk skikkelig lyst til å dra på Norway Cup igjen, i hvertfall. He-he. Og nå har jeg bakt kanelboller som mamma og pappa skal få når de kommer på besøk i morgen, og ellers er det bare tv som står på planen for resten av kvelden. Og kanskje litt pilates! See you.tirsdag.

Heihei! I dag har jeg vært på skolen, noe som føltes som en evighet, og da skoledagen endelig var ferdig dro jeg hjem til mamma og pappa, hvor jeg da er nå også. Og ellers i kveld har jeg spist karamellpudding, frukt og masse vaniljesaus samtidig som jeg har sett masse på tv. Og nå skal jeg se kveldens episode av Paradise Hotel på tv3play før jeg legger meg til å sove. God natt, da! Jeg skal drømme om Fairytale Cupcakes, he-he.relaxed.


1. Topp fra Modcloth, $48.00
2. Shorts fra Levis, $28.00
3. Sko fra Rialto, $63.00
4. Hatt fra Maison Michel, $495.00
5. Smykke fra Forever 21, $7.00 nyheter.

Hei! Nå har jeg vært en tur i den vakre byen min, Trondheim, og jeg fikk handlet to ting jeg har hatt lyst på leenge (viser dere også den øverste toppen, selv om jeg kjøpte den for to uker siden) + litt mat. Så nå skal jeg kose meg med Top Model, jordbær, gulrøtter og smoothie. Yum.


Topp fra Bik Bok, 179 kr.

T-skjorte fra Bik Bok, 99 kr.

Hale fra Hennes & Mauritz, 49,50 kr.snøstorm.

Hei! Før "sykdommen" intraff igjen i dag, så rakk jeg å innvie min splitter nye aviator-skinnjakke. Den var overraskende behagelig og gå med (ikke sånn klam og ekkel som mange fake skinnjakker er), og den var ikke spesielt kald heller! Toppers, ettersom det ikke virker som om våren har tenkt å komme hit til Trondheim med det første. Det er vel omtrent en halvmeter med snø ute på plenen utenfor leiligheten min, og i dag har det vært snøstorm opptil fire ganger (!!). Så da er det greit med noe som varmer litt. Ellers har jeg spist melkesjokolade, drukket melk og sett på Home and Away, pluss at jeg har stusset panneluggen min helt selv! Så nå har jeg massevis med små hår i munnen, og jeg hoster og harker. Ha-ha. Kos dere videre i dag, cupcakes!

Gif Created on Make A Gifcostume.

Hei! I dag våknet jeg kvart på fem for å rekke meg til skolen i tide (tok bussen fra Rissa, som tar en og en halv time), og jeg var på skolen frem til klokka tolv. Men da hadde jeg fått nok. Kroppen sa fra ved å gi meg små krampeanfall og en uutholdelig mageknipe, så jeg tok bussen til "nærbutikken" min, handlet inn noen småting og deretter gikk jeg hjem til leiligheten min. Jeg kjøpte for eksempel det nyeste Costume, melk, frukt og melkesjokolade, så nå har jeg pakket i meg smertestillende, og skal akkurat til og sette meg i sofaen med et stort glass melk og Costume, samtidig som Oprah ruller over skjermen. Også krysser jeg fingrene for at jeg blir frisk så fort som mulig. Håper dere får en flott mandag!

tomorrow.


1. Jakke fra Maje, $870.00
2. Genser fra Topshop, $80.00
3. Shorts fra Levis, $28.00
4. Veske fra Henry Cuir, $1795.00
5. Smykke fra Second Female, $40.00
6. Boots fra Clarks, $110.00vaffel.

Hei! Nå har jeg spist en herlig søndagsmiddag bestående av kalkunfilét og ovnsstekte poteter, og nå er det The Rachel Zoe Project som ruller over tv-skjermen. Dessuten har jeg spist masse vafler med hvitost og hjemmelagd jordbærsyltetøy tidligere i dag, og snart skal jeg klippe meg. Skal bli så godt å få fjernet de altfor mange, slitte tuppene mine. Jippi!vil ha.

nytt.


Skinnjakke fra Cubus.søndag.

God morgen! Nå er søndagen her igjen, noe jeg ikke er overlykkelig for. Men, dagene går sin gang, og snart er det vel helg igjen, ha-ha. Ellers ser heg på 3 Bryllup, og jeg har veldig lyst til å gifte meg for tiden. Eller, kanskje ikke gifte meg, men i hvertfall få prøve på brudekjoler og bli stæsjet opp som til et bryllup. Ehe. Håper dere får en topp søndag! Og kos dere med enda en animasjon, ehehe.

Gif Created on Make A Giflørdagsnatt.

Hei! For øyeblikket koser jeg meg med frukt og Keeping Up With The Kardashians, samtidig som jeg er superkvalm. Og selv om kanskje mat ikke er det lureste i dette tilfellet da, så spiser jeg likevel, for jeg elsker å legge meg mett av frukt. He-he-he. Ellers skal jeg se ferdig denne episoden, også skal jeg finne senga mi og sove i mange timer. Ah, helgefølelse. Og, alle sammen; husk å stille klokka en time fram i natt, for nå er det sommertid! Jippi.

Gif Created on Make A Gifsommer.


1. Jakke fra Modekungen, $157.00
2. Topp fra T By Alexander Wang, $130.00
3. Shorts fra Secret;BB, $62.00
4. Sandaler fra H&M, $36.00
5. Smykke fra Yves Saint Laurent, $895.00
6. Veske fra Modcloth, $30.00earth hour.

Nå er Earth Hour for denne gangen over, og jeg brukte timen på å spise potetgull og spille på iPhonen, ha-ha. Jeg håper så mange som mulig deltok på Earth Hour, og uansett om det kanskje ikke er med på å "redde" verden, så er det i hvertfall et bra prinsipp, som går ut på å vise at man ikke bryr seg om bare seg selv og våre materialistiske goder, men at vi faktisk bryr oss om de som ikke har det like bra, og om jorda generelt. Jeg håper dere får en topp kveld videre!


Meg og Joachim, min kjære bestekompis!bursdagsfest.

Som sagt var jeg på bursdagsfest i går, og det var utrolig koslig! Masse fine mennesker og god stemning, så det kunne ikke ha vært bedre. Og det ble en del bilder, så dere får bare kose dere, he-he. Håper dere får en superduper lørdag, og ikke glem av Earth Hour i kveld klokken 20.30-21.30. Jeg skal i hvertfall huske det, og bruke timen på å spille kort og spise god mat med familien. Det er jo mye kosligere i mørket, eller hva? tilbake.

Hei! Dere må virkelig unnskylde meg for mitt fravær de siste fire dagene, men jeg har (som dere kanskje vet) vært syk, og dermed har ikke blogging vært det som har fristet mest. Men i går var jeg på bursdagsfest til en god venninne, og det hjalp tydeligvis, for i dag er jeg så godt som frisk som en fisk. Herlig! Så nå kan jeg begynne å leve litt igjen, og i dag skal jeg nyte lørdagen fullt ut. Og litt senere kommer det en liten haug med bilder fra gårdagen, så stay tuned! Kisses.god natt.

God kveld! Formen er fortsatt ganske på bånn, og jeg føler meg rett og slett jævlig. Kroppen er slapp, hodet har vondt og magen er i ulage. Ha-ha. Ellers har jeg spist nudler (kanskje ikke den lureste matretten med tanke på mageknipen, men det var det eneste som fristet akkurat nå) og sett på Frustrerte Fruer, og nå er det på tide å gi den slitne kroppen min litt hvile. Derfor sier jeg god natt! maxi.


1. Kjole fra Warehouse, $56.00
2. Veske fra Alexander MqQueen, $1595.00
3. Solbriller fra Hennes & Mauritz, $11.00
4. Sandaler fra Delias, $45.00hjemme.

Heisann! Ferga kom seg over fjorden til slutt, og jeg kom meg endelig hjem. Så etter jeg kom hjem har jeg kost meg med smoothie og nøtter, mens stormen hyler utenfor. Det har nemlig vært regnstorm, haglstorm, snøstorm, sol og oppholds mens jeg har vært hjemme. Så, slik er det altså å bo i Trøndelag. Hardt! He-he, neida. Ellers ser jeg på Top Model nå, og når pappa kommer hjem skal vi lage oss middag. Matlysten er på vei tilbake, jippi!fuck you, fjord1.

Hei! Nå sitter jeg på fergeleiet (og er syk!) og ser på at ferge nummer to ikke får til å legge til! Det har nemlig kommet et nytt selskap med nye ferger på Trondheimsfjorden, også kalt Fjord1. De kan virkelig gå å grave seg langt ned, for det er ikke første gang dette skjer! De skal liksom være så mye bedre og freshere enn FosenNamsos Sjø (som var selskapet som hadde ferger her frem til i januar i år), men det eneste de presterer er å lage rumpestygge ferger som er hundretusen meter lange som ikke en gang klarer å legge til!!!! FUCK YOU, FJORD1! Tilbake med FosenNamsos Sjø takk!!!! Argh, jeg klarer bare ikke å uttrykke irritasjonen min nok akkurat nå.


sykdom.

God morgen. Eller ikke god morgen. Jeg har vært våken omtrent hele natten, takket være at jeg har hatt så vondt i magen at jeg ikke har klart å sove. Det eneste jeg har gjort er og vri og vende på meg og å synes synd på meg selv. Heldigvis har jeg klart å pakke i meg et lite rundstykke med hapå til frokost, slik at magen min har noe å jobbe med. Også håper jeg formen min går seg til utover dagen, for jeg kan ikke ha mer fravær enn det jeg har. Blæ.casual.


1. Genser fra Rag & Bone, $255.00
2. Jeans fra Superfine, $215.00
3. Veske fra Proenza Schouler, $6275.00
4. Leppestift fra Barry M, $7.00
5. Sandaler fra Forever 21, $23.00
6. Solbriller fra Balmain, $626.00kveld.

God kveld! Nå har jeg sett The Hills, Happy Day og Hotel Cæsar (lol, har blitt småhekta........ flaaaaut!) og nå ruller Farmen over tv-skjermen. Og tv-kvelden er ikke over enda for min del... Etterpå er det jo nemlig Top Model, etterfulgt av Paradise Hotel. Så jeg koser meg med tven, hjemmelagde sjokolademuffins (fantastisk gode, til deres opplysning, smil) og grønn te. Fantastisk, ja! Håper dere også får en flotters kveld. Kyss, klapp og klem. Kødda. Neida. Joda!barnetv.

Heisann! Jeg er helt utslitt etter denne lange mandagen, selv om jeg ikke har gjort stort mye. Den startet med at jeg våknet klokka seks i morgest, dro inn til byen, dro på skolen, hadde to timer matte og to timer media før jeg, Mia, Marlene og Linn dro nedover til Solsiden for å spise lunsj på Choco Boco. Det ble nachos of course! Etter det dro vi til Dokkhuset på Solsiden her i Trondheim for å være med på barnetv-innspilling. Barnetven heter Kosinus, og episoden blir mest sannsynlig sendt til høsten. Det eneste vi gjorde var å sitte i salen som publikum (ble filmet en god del) i noen timer, samtidig som vi skulle være glade, oppgitte, trøtte og leie. Men det var jo en opplevelse det også! Da vi var ferdige dro jeg på butikken og handlet inn litt mat + en nydelig blondetopp på Bik Bok, før jeg tok bussen hjem til leiligheten. Så nå har jeg nettopp spist et rundstykke med pesto og kyllingskinke, og nå er det grønn te og tv som står på planen. Ha en fin dag!besøk.

Hei! Jeg har spist en fantastisk pitapizza med tacofyll til middag i dag, og snart får vi besøk av bestevenninna mi og familien hennes. Så da skal vi kose oss med is, muffins og mye godt. Nam! Ellers ser jeg på The Rachel Zoe Project, en serie jeg har blitt smålig hekta på i det siste. Rachel har jo en så fantastisk stil! Men vi preikast senere, for nå skal jeg se enda mer på tv, ha-ha..få stilen.

1. Genser fra Rebel Yell, $72.00
2. Jeans fra MCQ, $354.00
3. Sandaler fra Old Navy, $10.00
4. Veske fra Chanel, $3400.00
5. Solbriller fra Cutler And Gross, $450.00smoothie.

Hellu! Nå har jeg sett noen episoder av Kourtney and Kim take New York, en serie som fenger meg mer og mer for hver episode som kommer ut. Ha-ha. Og ellers er jeg bare litt irritert for at det ikke kommer ut nye 90210 og Gossip Girl episoder før 18. april! April, hva er det for noe liksom? Men. Så nå skal jeg mekke meg en fantastisk gul smoothie og se på 3 bryllup. Koslig, ja. morgen.

God morgen! I dag er det søndag igjen, dessverre, noe som betyr at hverdagen starter på igjen i morgen. Helga går altfor fort i følge meg! Ellers har jeg nøtet denne morgenen med fantastisk helgefrokost sammen med mamma og pappa, og nå skal jeg hive meg i dusjen og bare stå lenge under det varme vannet og drømme meg bort til sommeren. Håper dere får en flott søndag, det skal i hvertfall jeg ha!khaki.


1. Blazer fra Maje, $405.00
2. Topp fra T By Alexander Wang, $105.00
3. Veske fra Iedit, $33.00
4. Pumps fra Bally, $795.00
5. Bukse fra J Brand, $457.00
6. Leppestift fra Versace, $13.00kim kardashian.

Når det kommer til forbilder har jeg blitt mer og mer inspirert av Kim Kardashian den siste tiden. Jeg har jo bestandig syntes hun har vært en fantastisk flott kvinne, men som sagt, så har jeg begynt å like henne bedre og bedre. Stilen hennes er jo (som oftest) uslåelig, kroppen hennes er superflott og håret og sminken hennes kan aldri påpekes! Jeg vil virkelig ha håret og klærne hennes, he-he.

avslapping.

Hei! Jeg har spist opp alt godteriet mitt nå, og ettersom det fortsatt er masse igjen å se på tv og film, så skal jeg mekke meg litt fruktsalat. Det er jo tross alt mye bedre og sovne med en mage full av frukt enn full av godteri, så jeg håper godteriet går fort gjennom systemet før jeg sovner. Ha-ha. Men nå skal jeg fortsette å se på Vinn På Minuttet, så vi blogges litt senere! Smask på dere. godteri.

Hei og hå! Nå koser jeg meg med enda mer godteri, og jeg begynner ærlig talt å bli kvalm. Men det er jo slik det skal være på lørdagskveldene. Så etterpå skal jeg se ferdig No Strings Attached, og etter det igjen skal jeg finne en annen film jeg kan se. Fin lørdagskveld, med andre ord. Håper dere koser dere også!pastell.


1. Genser fra Bodkin, $325.00
2. Shorts fra Diane von Furstenberg, $255.00
3. Pumps fra Yves Saint Laurent, $649.00
4. Veske fra Miu Miu, $1295.00
5. Smykke fra Missoni, $2110.00
6. Solbriller fra Topshop, $45.00lørdag.

Heisann! I sted kom jeg hjem fra et herlig restaurantbesøk på en thailandsk restaurant vi har her i bygda. Jeg spiste vårruller med ris, salat og chilisaus, og det smakte himmelsk. Etter maten dro vi også en tur på butikken og handlet inn til i kveld, og jeg fikk da kjøpt meg både massevis med smågodt og en solskinnsbolle. Så nå ser jeg filmen No Strings Attached og spiser solskinnsbolle og smågodt. Livet er herlig, spesielt på lørdager! Håper dere får en fin dag videre.selvportrett.
beautiful.frokost.

God lørdagsmorgen! Nå har jeg spist en fantastisk helgefrokost, og dermed er det relaxing på sofaen som står for tur. He-he. Ellers fikk jeg også høre at vi mest sannsynlig skal til London til høsten rundt frokostbordet i dag, noe jeg ikke kan klage på! Da blir det fotballkamp, musikal, shopping og utforsking av storbyen! Gud, som jeg gleder meg om det blir noe av. Toppers. Men nå skal jeg se til å få på meg noen klær og litt sminke, før turen går til butikken og forhåpentligvis en thai-restaurant. Håper dere får en flott lørdag!

nighty.

Hei! Jeg har sett Norske Talenter, Senkveld, Golden Goal og Torsdag kveld fra Nydalen nå, så det eneste som gjenstår før jeg skal finne senga mi er å vaske av meg sminken og å pusse tennene. Og det er virkelig på tide og begynne å legge seg for min del nå, ettersom jeg har vært helt skutt siden klokken fire i dag. Ha-ha. God natt da, dere! Sov godt. chic.


1. Genser fra Marni, $345.00
2. Smykke fra Emanuele Bicocchi, $545.00
3. Veske fra Hobo International, $128.00
4. Jeans fra Cheap Monday, $72.00
5. Pumps fra Make Me Chic, $21.00
6. Hatt fra Topshop, $50.00japan.

I dag er det akkurat én uke siden katastrofen i Japan inntraff. Derfor synes jeg alle skal benytte anledningen til å sende dem noen varme tanker (eventuelt donere noen kroner), tenne et lys eller kanskje holde ett minutts stillhet for dem? Jeg skal i hvert fall gjøre det. Rett og slett fordi ikke alle har det like godt som oss her i Norge.kveld.

Mørket har senket seg, og fredagskvelden har sunket veldig godt inn her i huset. Jeg har spist deilig taco, og nå har jeg nettopp sett ferdig Norske Talenter og spist potetgull. Ah, jeg elsker følelsen av fredag og helg. Og spesielt gleder tanken om at jeg kan sove lenge i morgen meg. Fantastisk! Også håper jeg virkelig at dere også får en like fin fredagskveld som meg, uansett om dere skal slappe av hjemme, ut og feste eller noe helt annet. God kveld!friday.

helg.

Heihå! Endelig er det helg igjen. Ah, denne har vært etterlengtet. Selv om denne skoleuka ikke har kunnet blitt kalt en ordentlig skoleuke, så lengter jeg alltid etter fredag og to dager fri. Man må jo ha noe å se frem til for å komme seg gjennom hverdagen, og det er helgen som er min motivasjon. He-he. Ellers har jeg nettopp tatt bussen fra Trondheim til Rissa (hvor foreldrene mine bor), så nå er jeg hjemme igjen. Og så snart de drar de treige rumpene deres hjem, så skal vi spise taco. Yummy in my tummy! Håper dere får en strålende fredag!utslitt.

Heisann! Nå har jeg kost meg masse med smoothie og fruktsalat, og snart er Paradise Hotel ferdig også. Så da gjenstår bare pakkingen til i morgen når jeg skal hjem til bygda mi, også skal jeg legge meg. Gleder meg til å sove, for jeg er så utslitt. Vet ikke hvorfor, men jeg er det. Ha-ha. Kanskje fordi jeg våknet to timer før alarmen min i morgest? Jessjess, god natt!inspirasjon.

Bare seks bilder jeg finner veldig inspirerende. 
torsdag.

Hei! I dag startet jeg jo ikke på skolen før halv ett, og når jeg først kom til skolen var jeg der kun en og en halv time for å se på fremføringer. Så når de var ferdige tok jeg bussen til byen, vandret litt rundt på Mercur og så på klær, før jeg tok turen til 3t for å delta på pulsspinn. Herlig å få svettet litt (mye!!!!) igjen! Deretter var jeg på butikken og handlet inn en del mat, og da jeg kom hjem dusjet jeg, før jeg lagde meg herlige rundtstykker med pesto og kalkunskinke. HIMMELEN! Det er så fantastisk godt. Og nå drikker jeg te, smoothie og spiser kiwi. Ha en fin kveld, da! Og husk; i morgen er det helg igjen.enkelt.


1. Jakke fra Vero Moda, $41.00
2. T-skjorte fra Topshop, $30.00
3. Jeans fra Cheap Monday, $72.00
4. Sko fra Yves Saint Laurent, $880.00
5. Armbånd fra House Of Harlow 1960, $110.00
6. Veske fra Maison Martin Margiela, $1403.00

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011

kine emelie.

Photobucket
16 år. bartebyen. ringve vgs. medier og kommunikasjon. student. fotografi. mote.

min profil


ps. alle bildene som jeg ikke har tatt er linket. så om dere kan klikke på bildene for så å komme inn på en nettside, er det der jeg har funnet dem. okei? hihi.

kategorier.

arkiv.


bloglovin


hits