kine emelie dalemo vestvik. -
vårvær.

Heisann! I dag har det vært et herlig vårvær her i trondheim, noe vi virkelig fortjener etter flere uker med uavbrutt snø, sludd- og regnvær. Ellers var jeg på skolen fra ti over ti til rundt halv tre, før jeg dro hjem til leiligheten og spiste litt, og deretter dro jeg nedover til byen. Der var jeg på kino og så filmen Amors Baller, som var en superfin film! Fikk skikkelig lyst til å dra på Norway Cup igjen, i hvertfall. He-he. Og nå har jeg bakt kanelboller som mamma og pappa skal få når de kommer på besøk i morgen, og ellers er det bare tv som står på planen for resten av kvelden. Og kanskje litt pilates! See you.bursdagsfest.

Som sagt var jeg på bursdagsfest i går, og det var utrolig koslig! Masse fine mennesker og god stemning, så det kunne ikke ha vært bedre. Og det ble en del bilder, så dere får bare kose dere, he-he. Håper dere får en superduper lørdag, og ikke glem av Earth Hour i kveld klokken 20.30-21.30. Jeg skal i hvertfall huske det, og bruke timen på å spille kort og spise god mat med familien. Det er jo mye kosligere i mørket, eller hva? selvportrett.


Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011

kine emelie.

Photobucket
16 år. bartebyen. ringve vgs. medier og kommunikasjon. student. fotografi. mote.

min profil


ps. alle bildene som jeg ikke har tatt er linket. så om dere kan klikke på bildene for så å komme inn på en nettside, er det der jeg har funnet dem. okei? hihi.

kategorier.

arkiv.


bloglovin


hits