costume. (kine emelie dalemo vestvik.)costume.


Hei! I dag våknet jeg kvart på fem for å rekke meg til skolen i tide (tok bussen fra Rissa, som tar en og en halv time), og jeg var på skolen frem til klokka tolv. Men da hadde jeg fått nok. Kroppen sa fra ved å gi meg små krampeanfall og en uutholdelig mageknipe, så jeg tok bussen til "nærbutikken" min, handlet inn noen småting og deretter gikk jeg hjem til leiligheten min. Jeg kjøpte for eksempel det nyeste Costume, melk, frukt og melkesjokolade, så nå har jeg pakket i meg smertestillende, og skal akkurat til og sette meg i sofaen med et stort glass melk og Costume, samtidig som Oprah ruller over skjermen. Også krysser jeg fingrene for at jeg blir frisk så fort som mulig. Håper dere får en flott mandag!

Kommentarer til "costume."

Kjempefine bilder! God bedring, da :)

<3 Marita

28.mar.2011 kl.13:52

elsker costume <3

Elise Wirgeness

28.mar.2011 kl.14:21

flink er du hvertfall! prøver meg liksom frem nå jeg da, men profilbilde og alt forsvant her, skjønner ikke åssen jeg skal få det tilbake gitt + å endre farge på overskriften min inne på bloggen. blir irritert. arrrgh

AndrineAnundsen

28.mar.2011 kl.14:59

God bedring!

Silje- you get one back

28.mar.2011 kl.15:45

god bedring!


Legg igjen en kommentar.

kine emelie.

Photobucket
16 år. bartebyen. ringve vgs. medier og kommunikasjon. student. fotografi. mote.

min profil


ps. alle bildene som jeg ikke har tatt er linket. så om dere kan klikke på bildene for så å komme inn på en nettside, er det der jeg har funnet dem. okei? hihi.

kategorier.

arkiv.


bloglovin


hits