fuck you, fjord1. (kine emelie dalemo vestvik.)fuck you, fjord1.


Hei! Nå sitter jeg på fergeleiet (og er syk!) og ser på at ferge nummer to ikke får til å legge til! Det har nemlig kommet et nytt selskap med nye ferger på Trondheimsfjorden, også kalt Fjord1. De kan virkelig gå å grave seg langt ned, for det er ikke første gang dette skjer! De skal liksom være så mye bedre og freshere enn FosenNamsos Sjø (som var selskapet som hadde ferger her frem til i januar i år), men det eneste de presterer er å lage rumpestygge ferger som er hundretusen meter lange som ikke en gang klarer å legge til!!!! FUCK YOU, FJORD1! Tilbake med FosenNamsos Sjø takk!!!! Argh, jeg klarer bare ikke å uttrykke irritasjonen min nok akkurat nå.


Kommentarer til "fuck you, fjord1."

Anne-Kathrine

23.mar.2011 kl.08:12

Fra adressa.no:

Det var vegvesenet som vant anbudet om å bygge ut ferjeleiet på Flakk. Forsinkelsene i dette arbeidet har vært store, og grunnen til gårsdagens trafikkstans var frykt for at ferjene kunne skade anlegget og føre til ytterligere forsinkelse.

- Det er ikke vi som stenger sambandet, men det er været. Vi har vurdert, i samråd med Fjord 1, om vi kunne la dem få anløpe Flakk sør. Vi lot den minste ferja få legge til noen ganger, men risikoen for å skade anleggsarbeidet som pågår er for stor, sa prosjektleder Ole Kristian Birkeland i Statens vegvesen. Driftssjef Ståle Tangen ved Fjord 1 var oppgitt over situasjonen.

- Vi kan ikke si noe om hvor lenge sambandet vil være innstilt. Vi får ikke lov til å bruke Flakk sør. Jeg synes det er en forferdelig situasjon, og vi har ingen mulighet til å påvirke resultatet, sa Tangen.

Kine Emelie

23.mar.2011 kl.09:15

Anne-Kathrine: hahahaa, okei:-p men det er fortsatt det faktum at det er nye ferger som gjør at fergeleiene må ombygges. hadde de gamle fergene fortsatt vært her, så hadde vi sluppet ombygging. så jeg er fortsatt i mot de nye fergene!


Legg igjen en kommentar.

kine emelie.

Photobucket
16 år. bartebyen. ringve vgs. medier og kommunikasjon. student. fotografi. mote.

min profil


ps. alle bildene som jeg ikke har tatt er linket. så om dere kan klikke på bildene for så å komme inn på en nettside, er det der jeg har funnet dem. okei? hihi.

kategorier.

arkiv.


bloglovin


hits